Za svaku kupljenu Sailun putničku/ 4x4 /kombi gumu u Srbiji uvoznik "Balkanprogres" d.o.o. Jordana Simića br. 1. Kruševac I proizvođač Vam poklanjaju jednogodišnju dodatnu garanciju za gume.

Ovo je specijalna ponuda koja Vam donosi još bezbrižniju vožnju, kakvi god da su putevi. Obična garancija se odnosi samo na defekte koji su rezultat greške u proizvodnji, dok je sa ROAD HAZARD WARRANTY garancijom znatno povećan opseg nepoželjnih situacija za čiju popravku, ili dobijanje nove gume, nećete snositi nikakve troškove.

 

 

ROAD HAZARD WARRANTY pokriva fizička oštećenja guma. Oštećena guma se popravlja, a trošak popravke snosi uvoznik. Prilikom montiranja mora se izvršiti balansiranje guma i zamena ventila. Ukoliko popravka nije moguća, nova guma se dodeljuje besplatno a uvoznik zadrzava neispravnu gumu. Ako isporuka nove gume nije moguća, novac će biti refundiran.

 

Garancija pokriva i troškove:montaže/demontaže popravljene ili nove gume, balansiranja, skidanja /nameštanja točka.

Namerna oštećenja, kao ni šteta načinjena tokom montiranja/demontiranja gume, nisu obuhvaćena ovom garancijom. Takodje nisu obuhvaćene ni gume čija je preostala dubina šare manja od 3 mm ili gde postoji nejednakost u pohabanosti šare koja je uzrokovana lošom optikom, istrošenim amortizerom ili pogrešnim pritiskom u gumama.

Ova garancija ne isključuje niti utiče na prava potrošača koja proizilaze iz zakonske odgovornosti prodavca za nesaobraznost robe ugovoru.

 

Davalac garancije:

Balkanprogres d.o.o.

Jordana Simića 1.

37000 Kruševac