Na video prezentaciji na linku nalazi se prezentacija  posvećena našem servisnom centru na Opštini Palilula, na dresi Zrenjaninski put 129, Borča, koji predstavlja primer našeg angažmana i profesionalnosti.

https://youtu.be/eo8o5mdp7TE?si=0KhD137q3lYR9JFF

 

Balkanprogres je tu da pruži izuzetne vulkanizerske usluge za sve vrste vozila - od putničkih do teretnih i industrijskih. Sa aktivnim poslovanjem na osam lokacija u pet gradova širom Srbije, naše posvećene ekipe su uvek spremne da odgovore na sve vaše potrebe vezane za gume i održavanje vozila.

Lokacije gde se nalazi najbolji vulkanizer:

  • Beograd (Ugrinovci i Novi Beograd) - Naša moderno opremljena servisna mesta u Beogradu garantuju brzu i efikasnu uslugu.
  • Borča (Opština Palilula, Zrenjaninski put 129) - Istaknuti servisni centar koji simbolizuje našu stručnost i profesionalni pristup.
  • Ostale lokacije u Srbiji: Subotica, Novi Sad, Zrenjanin, Kruševac (sa dve lokacije).

Fokusirani smo na pružanje vrhunske usluge i postizanje maksimalnog zadovoljstva naših klijenata, što postižemo kroz neprekidnu stručnost i posvećenost. Svaki naš servisni centar je opremljen najsavremenijim alatkama i tehnologijama, te nudimo i detaljne savete za izbor najboljih pneumatika i prateće opreme.

Pratite nas na Instagramu za najnovije informacije o našim uslugama, savete naših stručnjaka, kao i detalje o svim našim lokacijama.

Balkanprogres - Pouzdan izbor za sve vaše vulkanizerske potrebe.