Sailun poseduje TUV sertifikat za kvalitet za putničke pneumatike!

 
 

Sailun je osnovana 2002. godine u Nacinalnoj, ekonomskoj i tehnički razvijenoj zoni u Kingdao u Kini. Od samog početka fabrika kombinuje tehničku ekspertizu sa inovativnim istraživanjima i razvojem u cilju stvaranja vrhunske gume za sve vrste vozila. Sailun poseduje dve fabrike sa kapacitetom od 500 hiljada metara kvadratnih. Poreklo Sailun gume je Kina.

Sada Sailun prodaje preko 30 miliona guma godišnje u preko 50 zemalja širom sveta. Od samog početka Sailun kompanija je kombinovala tehničku elspertizu sa inovativnim istraživanjima i razvitak u dizajnu i proizvodnji svetske klase guma za sve vrste vozila.

Rast Sailuna se može prepisati njihovoj posvećenosti kroz tri osnovne vrednosti: kvalitetu proizvoda, servisu kome možete verovati i doživotnoj podršci.

Fabrika se prostire na površini koja se proteže preko 400.000 m2 i proizvode i prenose gumu SAILUN za mnoge potencijalne primene - putničkih automobila i lakih komercijalnih vozila, gume za kamione i off-road vozila na svim većim tržištima Severne i Južne Amerike, Evrope, Azije i Afrike .

Iskustva kineskih Sailun guma na osnovu praktičnih testova Sailuna nastavilja da se razvijaju najnapredniji i najsigurniji osnov za proizvodnju i distribuciju guma, dok je upotreba informacione tehnologije i drugih resursa u cilju istraživanja za stvaranje nove bolje gume - gume Sailun atrezzo . 

Zimske gume Sailun možete poručiti online i dobijate BESPLATNU dostavu. Pristupačne cene Saliun guma možete pronaći na našem sajtu. 

SAILUN je postigla veliki napredak u industriji guma, uprkos svojoj kratkoj istoriji. Trenutno posvećuje preko 30% svojih sredstava u istraživanje i razvoj. Godine 2009. bio je SAILUN zajedno sa Univerzitetom za nauku i tehnologiju u Kingdao izabran za osnivanje Nacionalnog centra za razvoj guma i kontrole istraživanja hardvera tehnologije za razvoj i izgradnju optimalne osnova za napredak i poboljšanje tehnologije za proizvodnju guma. Kompletnu ponudu i cene SAILUN  guma (auto gume) možete pogledati OVDE