Izbor najboljih guma za vaš automobil je ključan aspekt koji utiče na performanse i sigurnost, a posebno je važan kada je reč o letnjim gumama. Sa više od 70 godina iskustva u inovacijama i proizvodnji, Toyo Tires nudi neosporan japanski kvalitet i tradiciju.

Zato vam navodimo minimum pet razloga koji čine Toyo Tires idealnim izborom za vaše nove gume.

1. Neprikosnoven kvalitet i inovacije -  Toyo Tires je brend koji je sinonim za inovacije i kvalitet, nudi širok asortiman letnjih guma koji obećavaju vrhunske performanse i pouzdanost.

2. Izuzetna vuča i kontrola Bez obzira na izazove koje letnje vremenske prilike postavljaju pred vozače, Toyo Tires letnje gume garantuju izvanrednu vuču i kontrolu na svim tipovima puteva.

3. Održivost bez kompromisa Zalažući se za očuvanje planete, Toyo Tires implementira održive metode u proizvodnji novih guma bez žrtvovanja kvaliteta po kojem su najbolje gume poznate.

4. Dugotrajnost i izdržljivost - Kada investirate u nove gume, očekujete dugotrajnost i izdržljivost, a upravo to i dobijate od Toyo Tires. Njihove letnje gume su testirane da izdrže vreme i kilometražu iznad industrijskih standarda.

5. Širok spektar veličina i dizajna  - Od kompaktnih automobile, limuzina, krosovera i lakih kamiona do moćnih SUV-ova, Toyo Tires pruža široku paletu veličina i dizajna letnjih guma, omogućujući vam da pronađete najbolje gume za vaše specifične potrebe.

Usled procvata tržišta sportskih kompaktnih tjunera, kompanija je brzo reagovala dizajnirajući visokokvalitetne gume velikog prečnika felne. Ova inovacija je neizmerno povećala veličine guma za putničke automobile na 18 inča koje su bile nezamislive pre samo nekoliko godina. Veličine oboda od tada beleže stalan rast i nastavljaju da ga rade. Toyo tires je to ponovio 2008. godine, ovog puta puštajući po prve ikad gume za 26 i 28 inča za putnička vozila. Ovo je brzo pratila guma za putničke automobile od 30 inča.

Bilo da tražite najbolje gume za vašu svakodnevnu vožnju ili specijalizovane letnje gume, Toyo Tires pruža kombinaciju kvaliteta, inovacija i performansi. Izaberite Toyo Tires i vožnja vašeg automobila biće sigurnija, udobnija i ekonomičnija.

 

#TOYOGUME #toyoletnje