Ne propustite PREDSEZONSKU akciju zamene guma u Balkanprogres servisima! Velike uštede na letnje gume i vulkanizerske usluge čekaju na vas. Osigurajte sigurnu vožnju a pritom uštedite novac!

PREDSEZONSKA akcija zamene guma u Balkanprogres servisima traje do 15. APRILA!

U tekstu ispod imate informacije iz prve ruke kako možete uštedeti na letnjim gumama i vulkanizerskim uslugama a sve sa ciljem da sebi osigurate maksimalu sigurnost i bezbednost na putu.

Proleće kuca na vrata, a s njim stiže i vreme za promene - počevši od vaših automobilskih guma. PREDSEZONSKA akcija zamene guma u Balkanprogres servisima je prilika koja se ne propušta! Ukoliko ste u potrazi za savršenim trenutkom da vašem četvorotočkašu priuštite set novih I kvalitetnih letnjih ili all-season guma guma ili proverite stanje vaših guma od prošle sezone, ne tražite dalje.

Sa ekskluzivnim popustima na TOYO Premium gume, SAILUN i ostale najpoznatije brendove, kao i neverovatnih 20% popusta na sve vulkanizerske usluge, vaš automobil može biti spreman za sezonu uz ozbiljne uštede.

Zašto je sada pravo vreme za zamenu guma? Pre svega, sigurnost.

Letnje gume dizajnirane su tako da pružaju optimalno prianjanje i stabilnost na suvim i mokrim putevima pri višim temperaturama. Ne čekajte poslednji trenutak i rizikujte svoju bezbednost i bezbednost drugih u saobraćaju. Osim toga, rano planiranje zamene guma omogućava vam da iskoristite neverovatne akcije i uštedite novac.

Šta BalkanProgres nudi?

  • Ekskluzivni popusti na TOYO premium i Sailun gume: Bilo da preferirate dugovečnost i kvalitet TOYO Premium guma ili pristupačnost i pouzdanost Sailun guma, naše predsezonske akcije su tu da odgovore na sve vaše potrebe.
  • 20% Popusta na sve vulkanizerske Usluge: Ne radi se samo o gumama. Kompletna provera i kontrola vašeg vozila su ključni za sigurnu vožnju. Uz 20% popusta, vaš automobil može proći kroz profesionalne ruke naših vulkanizera, a sve sa krajnjim ciljem da u letnju sezonu uđete mirne glave i spremni za sva putovanja koja vas čekaju.

Kako se pripremiti?

  • Proverite stanje vaših guma: Proverite dobro dubinu šara i tragove habanja. Ako niste sigurni, dođite kod nas na besplatnu proveru.
  • Zakažite vaš termin u predsezoni: Izbegnite gužve i čekanje zakazivanjem termina n vreme u jednom od naših 8 servisa .
  • Iskoristite akciju: Ne zaboravite da naše akcije traju do 15. aprila.