U svetu gde kvalitet i cena igraju ključnu ulogu u odluci potrošača, SAILUN se ističe kao vodeći proizvođač povoljnih guma koji ne žrtvuje performanse zarad cene.

Od svog osnivanja, Sailun Tyres je zabeležio impresivne rezultate na globalnom tržištu, prodavši više od 7 miliona guma do kraja 2021. godine.

Kao 16. najveći proizvođač guma po prometu u 2022. godini, Sailun nastavlja da širi svoje horizonte, razvijajući letnje gume i all season gume koje postavljaju nove standarde u industriji.

Njihova posvećenost inovacijama i kvalitetu odražava se kroz stalna ulaganja u istraživanje i razvoj. Razvijene su nove generacije guma, kao što su ATREZZO ZSR2 i ATREZZO ZSR2 EV, specijalno dizajnirane za električna i hibridna vozila. Ove gume karakteriše izuzetno nizak otpor kotrljanja, zahvaljujući inovativnoj tehnologiji EcoPoint3, čime se ne samo povećava domet vozila već i doprinosi smanjenju emisije CO2, čineći ih idealnim izborom za ekološki osvešćene vozače.

Pored toga, Sailun predstavlja COMMERCIO PRO, revolucionarni proizvod u transportnoj industriji, posebno razvijen za komercijalna vozila na evropskom tržištu. Ovaj novi standard odražava posvećenost ispunjavanju specifičnih potreba profesionalnih korisnika, nudeći tržištu povoljne gume koje ne kompromituju performanse ni u najzahtevnijim uslovima.

Sa proizvodnim pogonima u Kini, Vijetnamu i najnovijim u Kambodži, kao i prodajnim mrežama i logističkim centrima u Severnoj Americi, Evropi, Australiji i Aziji, Sailun je globalno prisutan i spreman da odgovori na potrebe tržišta.

Ova globalna infrastruktura omogućava brzu dostupnost svih SAILUN GUMA na svim navedenim tržištima.

Značajan deo njihovog uspeha leži u strogim standardima kvaliteta i inovacija.

Sailun gume za kamione su među prvima na tržištu usklađene s najnovijim 3PMSF i Euro 6 propisima, što pokazuje predanost sigurnosti i zaštiti okoline. Pored toga, Sailun je postao prvi kineski proizvođač guma koji je dobio prestižni TÜV SÜD MARK sertifikat, što je još jedan dokaz za visok kvalitet proizvoda ali i potvrda da fabruka primenjuje i radi u skladu sa najnovijim Evropskim zahtevima, standardima i normama.

Sailunova posvećenost kvalitetu i konstantnom napredovanj nije prošla nezapaženo. Na Tire Cologne sajmu 2022. godine, predstavjaju inovativne EcoPoint3 gume koje su, nakon rigoroznih testiranja od strane trećih strana, uključujući TÜV SÜD, AUTOBILD i IFV, pokazale izvanredne performanse, često premašujući standarde vodećih globalnih brendova.

Posvećeni ne samo inovacijama i kvalitetu već i održivosti i ekološkoj odgovornosti. Sailun ima fabriku za preradu prirodnog kaučuka na Tajlandu sa proizvodnim kapacitetom od 50.000 tona, što omogućava da sama fabrika kontroliše izvor kvaliteta proizvedenih guma i istovremeno obezbedi efikasnost troškova.

Predanost kvalitetu i inovaciji je nepokolebljiva. SVE SAILUN GUME prolaze kroz rigorozni proces ispitivanja pre nego što dođu do potrošača, osiguravajući da svaki proizvod ne samo da ispunjava već i premašuje očekivanja u pogledu performansi, izdržljivosti i sigurnosti.

Sailun ne prestaje da unapređuje i usavršava svoju ponudu proizvoda, i konstantno teži da postane lider u tehnološkom razvoju pneumatika.

Sa povoljnim gumama koje ne prave kompromise na račun kvaliteta, letnjim gumama koje pružaju izvanredne performanse, i all season gumama dizajniranim da kroz sve sezone pokažu pun kapacitet, Sailun je vaš pouzdan partner na svakom putovanju.

Kao jedan od vodećih vulkanizerskih servisa na domaćem tržištu, BALKANPROGRES se ponosi svojom širokom prodajnom mrežom koja obuhvata 8 servisnih centara, kao i savremenom online prodavnicom na našem websajtu balkanprogres.com.

Naša stručnost i posvećenost kvalitetu čine nas idealnim izborom za sve vaše potrebe kada su u pitanju povoljne gume, uključujući i naravno najbolje proizvode iz fabrike Sailun Tyres.


Uz podršku naših iskusnih prodavaca, garantujemo Vam ne samo pristupačne cene već i profesionalni savet koji će vam pomoći da donesete najbolju odluku prilikom kupovine. Obratite nam se sa poverenjem i iskoristite priliku da po veoma povoljnim cenama nabavite optimalne gume za vaše vozilo, uz garanciju kvaliteta koju BALKANPROGRES nudi.

Posetite našu web stranicu danas i uverite se u širok asortiman guma Sailun za letnju sezonu.Top of Form