GT Radial je premijum brend kompanije GITI koja postoji od 1951. godine i spada u 10 najvećih proizvođača guma na svetu. Komapnija poseduje 8 fabrika i ima širok asoritiman proizvoda (gume za autobuse,putničke,kombi,teretna vozila…) visokog kvaliteta koje izvozi u preko 100 zemalja širom sveta. Kvalitet brenda GT Radial potrđuje i to što je prva ugradnja na Schmitz i Krone prikolicama, Volvo vozilima (na Azijskom tržištu). Kao i na modelima automobila Logan, Sandero, Ciitroen Berlingo,Peugeot Partner…

GT-Radial broji 7 fabrika guma u Kini i jednu u Indoneziji koje odgovaraju osnovnim svetskim kriterijumima kvaliteta i sigurnosti kada su u pitanju procesi proizvodnje. Fabrike GT-Radial proizvode gume za kompanije Michelin i Nokian. GT-Radial nudi kompletan asortiman guma za uslužna vozila, 4×4 i putnička vozila.

GT-Radial je svrstan na deveto mesto svetskih proizvođača raznovrsnih guma. GT-Radial snabdevao je gumama kompaniju General Motor tokom dugog niza godina . Gume GT-Radial poseduju sve sertifikate koji potvrđuju kvalitet proizvoda: ISO9001:2000, ISO/TS16949:2002 i ISO14001 koji se tiču prirodne sredine.

Na istraživanju i razvoju u ovoj kompaniji radi više od 500 ljudi.

GITI se konstantno fokusira na što bolje performanse i što veću bezbednost svojih proizvoda. Gt radial gume iskustva - Brend GT Radial se u velikoj meri razvijao tokom godina, ali su strast i želja da se potrošačima pruži vrhunski kvalitet, po što povoljnijoj ceni, ostali nepromenjeni.

 Veliki izbor guma GT RADIAL po pristupačnim cenam amožete pronaći kod nas na sajtu. ZIMSKE GT RADIAL gume