TOYO TIRE Corporation jedan je od vodećih svetskih proizvođača guma sa sedištima u preko 120 zemalja širom sveta. TOYO TIRES je osnovana 1945. godine, i trenutno zapošljava oko 12 000 ljudi, a sedište grupe je u Itami, Japanu. Poslovne aktivnosti grupe zasnivaju se na dve osnovne grane gume i automobilska tehnologija.

TOYO TIRES bila je prisutna u Evropi već 30 godina kada je 2005. godine osnovana Toyo Tire Europe GmbH kao evropsko sedište grupe.

Osnovna delatnost kompanije TOYO TIRES jeste razvoj, proizvodnja i prodaja kvalitetnih guma visokih performansi. Raznolika ponuda uključuje letnje i zimske gume za automobile,  SUV gume, kao i gume za kombije i lake kamione. Kompletnu ponudu TOYO guma sa dimenzijama i cenama možete pogledati ovde

Toyo gume spadju u premium pneumatike zbog odličnih perfomansi kao što su

  • Nivo stabilnosti u krivinamaje visok
  • Prenos sile kočenja I ubrzanja je odličan
  • Redukovana potrošnja vozila

Toyo zimske gume imaju idalan odnos cene i kvaliteta i popristupačnim cenama možete ih kupiti  u Balkanprogres online prodavnici gde za svaku narudzbinu dobijate BESPLATNU DOSTAVU.

Zašto baš kupiti TOYO GUME?

Japanski kvalitet i preciznost Toyo brenda koji traje već 70 godina su jedan od razloga zašto kupiti toyo zimske gume. Toyo Tires kompanija radi konstantno na unapredjenju svih perfomanski svojih pneumatika.

Kada je u pitanju vuča. Toyo gume se čvrsto drže na površini bez obzira na prirodu terena i na okruženje.

Ove gume su dizajnirane I testirane za različite terene, tako da se dobro kreću  i u hladnim i u toplim vremenskim uslovima.