Poštovani kupci,

 

Balkanprogres doo Kruševac nagrađuje vašu vernost karticama poverenja sa popustima.

Nakon prve kupovine u našim servisima (maloprodajnim objektima) kupac dobija Balkanprogres „GUMA PLUS“ karticu kojom ostvaruje popust za naredne kupovine.

Korisnikom kartice može postati svaka punoletna osoba koja koristi servisne usluge ili kupuje robu u Balkanprogres doo.

Potpisivanjem izjave o saglasnosti i preuzimanjem kartice poverenje u prodajno-servisnim centrima Balkanprogres d.o.o. korisnik prihvata Opšte uslove poslovanja Balkanprogres doo.

 

Pogodnosi koje daje naša kartica poverenja:

 

  •  3% popusta na robu i
  •  10% popusta na usluge;
  •  uvek ćete prvi saznati za nove proizvode ili nastupajuće akcije i sniženja;
     

Balkanprogres „Guma Plus" karticu nije moguće koristiti kao sredstvo plaćanja.

Kartica poverenja izdaje se na neodređeno vreme i vredi do opoziva.

Korisnik ima pravo u svako doba pisanim putem da otkaže korišćenje kartice poverenja, uz povrat kartice izdavaocu. Otkaz vredi od trenutka kada izdavalac primi obaveštenje o otkazu pisanim putem i vraćenu karticu.

Kartica „Guma Plus“ je u vlasništvu kompanije Balkanprogres doo i na njen zahtev mora biti vraćena. Nestanak ili gubitak kartice prijaviti najbližoj poslovnici.

Balkanprogres doo zadržava pravo da u bilo kom trenutku i bez prethodne najave povuče karticu iz opticaja kao i da promeni ili u potpunosti ukine elemente lojaliti programa.

 

Izjava o saglasnosti

Pristajem da Balkanprogres doo (Jordana Simića br. 1.Kruševac) prikuplja i obrađuje moje privatne podatke i to (ime i prezime i broj telefona) za izdavanje „Guma plus“ kartice poverenja u svrhu održavanja marketinških kontakata (slanja ponuda o proizvodima i uslugama, promotivnih ponuda, kampanja i oglasa te istraživanja tržišta putem mobilnih telefona, e-maila i poštom). Balkanprogres d.o.o. će preduzeti sve razumne mere da bi osigurala da se moji podaci obrađuju i koriste na siguran način i u saglasnosti sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Balkanprogres d.o.o. omogućava korisnicima kartice poverenja da postave pitanja o obradi njihovih podataka o ličnosti ili zahtevanje njihovog brisanja ili ispravke, u bilo koje doba, i to na adresi Balkanprogres d.o.o. Jordana Simića br. 1. Kruševac ili na slijedećoj e-mail adresi: office@balkanprogres.com

Molimo Vas da pri dostavljanju svakog vašeg zahteva za ispravku ili brisanje podataka dostavite svoje tačne podatke, kako bismo olakšali Vašu identifikaciju. Nadalje, ovlašćeni ste da podnesete prigovor na način obrade/čuvanja Vaših podataka o ličnosti. Ukoliko se ne slažete sa našom odlukom donetom povodom Vašeg prigovora, možete se obratiti Povereniku za zaštitu podataka o ličnosti na email adresu: office@poverenik.rs

 

BALKANPROGRES DOO