Naslov: Održiva Zamena Guma za Teretna Vozila i Zimske Gume za Automobile uz PROCHECK: Balkanprogres na Osmoj Konferenciji o Održivom Transportu

U srcu planine Zlatibor, Balkanprogres je sa zadovoljstvom učestvovao na osmoj po redu Konferenciji o Održivom Transportu, organizovanoj od strane Asocijacije TRANSPORTLOG. Ova konferencija predstavlja ključno okupljanje stručnjaka iz transportne industrije, gde se deli znanje i inovacije za održivu budućnost našeg transportnog sektora.

Naša predstava na ovom inspirativnom događaju fokusirala se ne samo na inovativne usluge zamene guma za teretna vozila i zimske gume za automobile, već i na našu najnoviju inovaciju - PROCHECK napredni digitalni sistem za praćenje stanja pneumatika. Ovaj revolucionarni uređaj, zvanično predstavljen na Danima Srpskih prevoznika, menja pravila igre u industriji i olakšava monitoring stanja pneumatika, posebno za prevoznike i flote sa više vozila!

PROCHECK je digitalni sistem za praćenje koji radi na poboljšanju performansi vaših guma. Planirajte i maksimalno POVEĆAJTE vek trajanja vaših guma uz PROCHECK. Ovaj napredni digitalni sistem za nadzor pneumatika pruža detaljne izveštaje i upozorenja, omogućavajući vam smanjeno vreme provere guma, prevenciju kvarova na gumama, optimizovano upravljanje zalihama i smanjenje troškova upravljanja gumama.

Ova usluga je sada dostupna i u SRBIJI, zahvaljujući konstantnoj težnji BALKANPROGRES tima za inovativnim i originalnim rešenjima na polju pneumatika za sve vrste vozila. Pored manje potrošnje goriva i veće kilometraže guma, PROCHECK donosi revolucionarne promene u održivosti vašeg transportnog poslovanja.

Naša misija je podržati održivost u transportu, pružajući najbolje usluge zamene guma za teretna vozila, zimske gume za automobile i revolucionarni PROCHECK sistem za nadzor pneumatika. Kroz našu ponudu, omogućavamo klijentima da efikasno upravljaju pneumaticima svojih vozila, istovremeno čuvajući životnu sredinu i štedeći novac. Balkanprogres je vaš pouzdan partner za sve što se tiče guma - od zamene teretnih guma do montaže zimskih guma i uvođenja inovativnih rešenja kao što je PROCHECK.

Ako tražite brzu zamenu guma za teretna vozila, kvalitetne zimske gume za automobile ili želite da unapredite svoje poslovanje uz PROCHECK sistem za nadzor pneumatika, Balkanprogres je tu da za svaku vrstu USLUGE.